Pompenfabrikant Wilo opent nieuw filiaal in Dubai

Na een bouwperiode van een jaar vierde de Wilo Group, fabrikant van pompen en pompsystemen, onlangs de officiële opening van haar nieuwe filiaal in Jafza (Jebel Ali Free Zone) in Dubai.

Trefwoorden: #Dubai, #pompen, #pompenfabrikant, #Wilo

Lees verder

Techniek

( Foto: Wilo )

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuwe gebouw is één van de meest energie-efficiënte gebouwen in zijn klasse in Dubai en is gecertificeerd in overeenstemming met LEED Gold.

Naast kantoorruimte, showrooms en een logistiek centrum beschikt het Wilo-complex, dat meer dan 8.000 m² beslaat, over speciale trainingsruimten en een eigen assemblagelijn.

Oliver Hermes, CEO van Wilo Group en tevens voorzitter van de Duitse Nabije- en Midden-Oosten Associatie (NUMOV), benadrukt het belang van het emiraat Dubai: “Met deze centrale hub kunnen we onze bilaterale samenwerking met partners uit de Verenigde Arabische Emiraten en het Nabije en Midden-Oosten verder uitbreiden in overeenstemming met onze geïntensiveerde globaliseringsstrategie.”

Het openingsfeest werd bijgewoond door vooraanstaande personen, waaronder de Duitse ambassadeur in de Verenigde Arabische Emiraten Peter Fischer en Mohammed Al Muallem, CEO van DP World en Jafza.


Op de foto (vlnr.):
Yunjoong Kim (WILO SE), Georg Weber (Chief Technology Officer WILO SE), Mohammed Al Muallem (voorzitter van DP World en Jafza), Peter Fischer (Duitse ambassadeur in de Verenigde Arabische Emiraten) en Yasser Nagi (Managing Director WILO SE United Arabisch Emiraten) bij de opening van het nieuwe Wilo-vertegenwoordigingskantoor in Dubai.