Nieuwe versie van de Uniflex krimppers S 7

De HM 10, nu de S 7 genoemd, staat al sinds 1972 in de reeks Uniflex-producten. Met zijn glijlagertechnologie heeft de S 7 veel voordelen voor de huidige industriële slangwerkplaatsen.

Trefwoorden: #krimppers, #S7, #Uniflex

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Uniflex )

ENGINEERINGNET.BE - Vanwege de twee aanwezige handvatten wordt dit toestel ook wel de 'Mickey Mouse' genoemd.

Het toestel weegt slechts 90 kg en heeft een perskracht tot 240 ton. Het is de krachtigste lichtgewicht krimppers op de markt die perfect past voor mobiele toepassingen.

Met zijn nieuwe roterende voet (Part n° 265.2), vergroot de S 7 de werkruimte en kan hij gemakkelijk stand by opgeslagen worden. Met zijn verbruik van slechts 0,75 kW, is deze krimppers ook heel milieuvriendelijk.

Specificaties van de S 7: 240 ton perskracht, tot 2”R12 slangen, max. doormeter 82 mm, startlengte 24 mm. De S 7 kan niet alleen in 3-fase of enkele fase geleverd worden, maar ook in 12 of 24 volt DC.


Voor meer informatie:
www.uniflex.deBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.