• 01/03/2019

Industrial Pioneers Summit @Hannover Messe - uitnodiging

Ontdek de toekomst van de industrie op de nieuwe Industrial Pioneers Summit van Hannover Messe, op 2 april 2019. Schrijf u nu in en geniet van 50% korting !

Trefwoorden: #Hannover Messe, #Industrial Pioneers Summit, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Wat komt er na Industrie 4.0? Een antwoord op deze vraag vindt u op de nieuwe “Industrial Pioneers Summit” van Hannover Messe.

Tijdens deze topbijeenkomst zullen sprekers zoals Klaus Helmrich (Siemens AG) en Volkhard Bregulla (Hewlett Packard Enterprises) hun inzichten delen over hoe de trends van vandaag de industrie van morgen zullen veranderen.

Zin om deel te nemen? Schrijf u snel in want tot en met 6 maart kost een toegangskaart maar de helft van de prijs ! (*)

Industrial Pioneers Summit vindt plaats op 2 april 2019 in de congreszaal van het beursterrein. Het evenement zal van start gaan om 11:30 en eindigen om 18:00, gevolgd door een receptie.


Klik hier voor meer informatie en registratie.

(*) 75 euro in plaats van 150 euro. In beide prijzen zijn zowel de catering als het toegangsticket voor Hannover Messe inbegrepen.

Voor meer informatie:
Global Fairs bvba
Interleuvenlaan 62 - B-3001 Heverlee
Tel. +32 (0)16 73 45 51
info@global-fairs.com - www.global-fairs.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.