Bezoek M+R - Benelux-event voor procesinstrumentatie - uitnodiging

Kom op 27 & 28 maart naar Antwerp Expo en bezoek M+R, het grootste Benelux event voor procesinstrumentatie. Ga naar huis met een klare kijk op de toekomst en tonnen ideeën!

Trefwoorden: #easyfairs, #M+R, #meet- en regeltechniek, #proces, #procesinstrumentatie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE – We geven alvast 4 meetpunten die een bezoek aan de vakbeurs M+R rechtvaardigen:

 1. Masterclasses om uw expertise te updaten.
  Het aanbod van dit jaar is divers, high-level en vol potentieel. Ga in gesprek met BASF, Jan de Nul, Siemens, Endress+Hauser en vele anderen. Verwerf inzicht in tendensen en ontdek groeikansen voor uw zaak!
 2. De hele community is er
  Pluk hiervan de vruchten, want de kans om samen te zijn met zoveel contacten binnen de sector krijgt u niet elke dag. Exposanten én bezoekers wisselen samen ideeën, ervaringen en best practices uit.
 3. Innovatie troef
  De Innovation Tour plaatst innovaties in de schijnwerpers. Volg deze begeleide route zodat u zeker geen enkele innovatie mist. Bovendien kan u uw favoriete innovatie naar de top stemmen.
 4. Drie-in-één
  Wat het event dit jaar uniek maakt, is de synergie met Maintenance, het event rond productiegericht onderhoud en Worksafe, het event rond health & safety op de werkvloer. Uw ticket is onbeperkt geldig voor drie beurzen en twee dagen.

Binnen 2 weken opent het event haar deuren. Registreer dus vandaag nog en neem een voorsprong: de nieuwste tools en technologieën, innovaties uit eerste hand, advies van exposanten en experts … en u bent weer mee! <<

Praktische info:
M+R 2019
Antwerp Expo, Hal 1
Woensdag 27 maart: 10.00 – 18.00
Donderdag 28 maart: 10.00 – 17.00