Leading ladies of technology aan het woord op Advanced Engineering

Op woensdag 22 en donderdag 23 mei vindt de tweede editie plaats van Advanced Engineering in Flanders Expo Gent. Kennisuitwisseling staat opnieuw centraal in het gratis conferentie­programma.

Trefwoorden: #Advanced Engineering, #Easyfairs, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: Advanced Engineering )

ENGINEERINGNET.BE - Met de aanwezigheid van honderd exposanten die het beste op de markt brengen aan design, materialen en connectiviteit krijgt u er een compleet beeld van de voornaamste innovaties in de Belgische maakindustrie.

Op donderdagochtend staan twee “leading ladies in technology” op het programma. Françoise Chombar (foto rechts), CEO van de chipproducten Melexis en Global Women Entrepreneur 2018 zal u inspireren met de trends van morgen en wat er nodig is om bij te blijven.

Pattie Maes (foto links) is professor aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en kreeg van het WEF de titel van “Global leader for tomorrow”. Zij onderzoekt in hoeverre we medicijnen kunnen vervangen door digital devices.

Max Tchapeyou, Manufacturing Executive Director bij Microsoft Western Europe vervolledigt het key-note programma van donderdag met zijn visie op connected product innovation.

In de namiddag duiken we verder in thema’s als “AR/VR in manufacturing” met Flanders Make, “smart product innovation” met het grootste Europese onderzoekscentrum op het gebied van micro-elektronica: imec.

Er wordt ook dieper ingegaan op “Smart health” met DSP valley, “Deep learning” met Supernova-co-organisator Scale-ups.eu en “praktische cases van de producten van morgen” samen met Sirris.

Vlaio stelt dan weer voor de eerste keer zijn industrie 4.0 proeftuinen voor aan het grote publiek. Tijdens deze sessie wordt uitgelegd wat deze proeftuinen zouden kunnen betekenen.


Registreer u voor uw gratis bezoek of conferentie via
www.ae-expo.be (gebruik code 2000)