KSB stelt vuilwater unit ‘Mini Compacta S’ voor

De trend om elke vierkante meter van (bij)gebouwen maximaal te benutten is al enkele jaren geleden ingezet. De vraag is nu hoe we hier duurzaam en compact sanitaire afvoeren kunnen voorzien.

Trefwoorden: #afvalwater, #KSB, #Mini Compacta S

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Vroeger was een kelder een koele stockageruimte, vandaag maken we er een vrijetijds- of wasruimte. Tuinhuizen worden poolhouses of (wo)man caves. Woonboten, weekendhuisjes, zomerbars en beach party’s dagen ons uit hoe we duurzaam en compact sanitaire afvoeren voorzien.

De compacte gesloten unit ‘Mini Compacta S’ kan zowel grijs als zwart (fecaal) water aan, en is dankzij zijn krachtige motor en vele praktische aansluitingen een flexibele totaaloplossing.

Door de steile curve met een maximaal debiet van 14 m³ en maximale opvoerhoogte van 18 meter, kan bij een goede selectie van de persleiding en werkpunt, een oplossing tot een vlotte sanitaire afvoer voorzien worden. De Mini Compacta S staat voor een duurzame oplossing en het voorkomen van problemen zoals verstoppen van de persleiding.

De geluidsarme unit is dankzij het compacte grondoppervlak van 30 cm op 64 cm geschikt voor inbouw in kleine ruimtes. Compleet is de unit zeker want naast het gas- en geurdicht reservoir met krachtige motor is ook de terugslagklep, niveausensor, alarmzoemer, accu, en een elastische slangverbinding voor een DN100 toevoer standaard voorzien

Voor andere flexibele aansluitmogelijkheden als ook passende toebehoren beschikt KSB over diverse accessoires om de installatie vlot te laten plaatsvinden.


www.ksb.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.