Ontdek de toekomst van verpakkingstechnologie op Empack

Nog maar enkele weken en Empack vindt plaats: het event voor al wie actief is in de verpakkings­sector. Door de co-locatie met Packaging Innovations, krijgen bezoekers een totaaloverzicht.

Trefwoorden: #Empack, #vakbeurs, #verpakking

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Bezoekers krijgen tijdens één bezoek een totaaloverzicht van het volledige ver­pakkings­land­schap: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing.

Kom op 23 & 24 oktober naar de Nekkerhal-Brussels North en laat u inspireren, innoveren en motiveren door maar liefst 200 exposanten en niet minder dan 4.000 bezoekers.

Hoogtepunten van dit dubbelevent:

  • Update uw knowhow en expertise dankzij het seminarieprogramma van Get Smart (in) Packaging en FSC met duurzaamheid en circulaire economie als rode draad.
  • Laat u inspireren door packaging design goeroes van onder andere Carrefour en Nestlé tijdens de Pentawards conferenties of bekijk als één van de eerste de Pentaward winnaars van 2019 tijdens de tentoonstelling.
  • Ontdek het RetailDetail Food Congress: ga in gesprek met Coca Cola, Delhaize, Imec,… en spot de trends in de voedingssector.
  • Beleef de eerste editie van de awarduitreiking en het gala diner ‘Get Smart (in) Packaging’.
  • Neem deel aan de begeleide Innovation Tour en mis zeker geen enkele innovatie.

Praktische informatie
Empack
23 & 24 oktober 2019
Nekkerhal-Brussels North, Mechelen
Een gratis toegangsticket? Klik hier.
Uw ticket geeft ook toegang tot Packaging Innovations