• 13/03/2012

NI kondigt Control & Monitoring Technology Days 2012 aan - persbericht

National Instruments start met open registratie voor de Control & Monitoring Technology Days.

Lees verder

Productnieuws

Deze evenementenbieden een waardevol inzicht in de nieuwste off-the-shelf technologieën, die een snelle innovatie stimuleren in toepassingen voor besturingen en monitoring.

Engineers, die embedded besturingen en monitoringsystemen bouwen, worden geconfronteerd met uitdagingen, zoals een korte ontwikkelingstijd, een hogere complexiteit, de integratie van geavanceerde controle en signaalverwerking, en het ontwikkelen van systemen die langer meekunnen met de tijd. Vanwege deze uitdagingen overwegen meer en meer engineers toolchains, die een zeer nauwe integratie bieden tussen off-the-shelf hardware en software.

Dit kostenloze technische evenement helpt engineers om inzicht te krijgen in de nieuwste off-the-shelf technologieën in de embedded controle en monitoring toepassingen. Het evenement biedt toegang tot meerdere technische sessies en een hands-on training, waar de deelnemers kunnen leren hoe een aantal van de grootste uitdagingen in conditiebewaking en machinebesturing worden overwonnen.

De Control & Monitoring Technology Days 2012 gaan over:
• Specifieke technische sessies met informatie over de industrie, technologietrends en best practices voor implementatie van besturingen en monitoringsystemen
• Case studies en oplossingen van gebruikers
• Hands-on technische training met de hardware en software van National Instruments

Sessie omschrijving
Verhoog productiviteit en versnel innovatie:

Engineers, die geavanceerde machinebesturingen of machinebewakingssystemen ontwikkelen, hebben behoefte aan een geïntegreerde hardware- en software platform om productiever te zijn en om de toenemende complexiteit van hun applicaties te bestrijden. Deze sessie introduceert verschillende tools en zal de voor- en nadelen van op maat gemaakte systemen bespreken.

Verbeter de efficiëntie van het systeem door conditiebewaking
Een conditiebewakingssysteem minimaliseert ongeplande onderbrekingen in productie, optimaliseert machineprestaties en reduceert de reparatietijden en onderhoudskosten van uw apparatuur en machines.

In deze sessie leert u hoe engineers FPGA-gebaseerde I/O hebben gebruikt voor de on-line verwerking van diverse fysische parameters om defecten vroeg te ontdekken, waardoor machinestilstand wordt verminderd. Deze sessie geeft een demonstratie van een conditiebewakingssysteem en hoe de gegevens op afstand kunnen worden benaderd.

Strategieën voor het ontwerpen van moderne machinebesturingen
Hogere doorloop, lagere operationele kosten, verbeterde productiviteit en toegenomen uptime zijn belangrijke factoren in de machinebranche. In deze sessie leren bezoekers meer over de implementatie van moderne besturingen; technologieen die machinebouwers helpen om aan deze vereisten te voldoen en waarmee ze de productiviteit van hun ontwerpteams vergroten.

Hands-On Sessie: Ontwikkelen van besturingen en monitoringsystemen met LabVIEW en CompactRIO*
In deze sessie gaan de bezoekers zelf een applicatie ontwikkelen voor het meten van trillingen en het besturen van een motor. Onder begeleiding van een instructeur ontwikkelen zij, met behulp van NI LabVIEW software en NI CompactRIO hardware, een op maat gemaakt embedded systeem met een off-the-shelf hardware platform. Ook leren bezoekers hoe men geavanceerde controle-algoritmen en signaalverwerking kunt implementeren.


Voor meer informatie en registratie, ga naar
belgium.ni.com/cmtechdays
24/04/2012 Gent - Zwijnaarde
25/04/2012 Namen
26/04/2012 Brussel

National Instruments Belgium
Ikaroslaan 79 - 1930 Zaventem
Tel.: 02/757 00 20
info.belgium@ni.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
National InstrumentsBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.