Insight neemt Frans digitaal consultancybureau over

Insight Enterprises meldt de overname van het vNext, marktleider op het gebied van digitale consultancydiensten en managed services en gespecialiseerd in Microsoft Cloud-oplossingen.

Trefwoorden: #adviesbureau, #cloud, #consultancy, #Insight, #Microsoft Cloud Solutions, #vNext

Lees verder

Techniek

( Foto: vNext )

ENGINEERINGNET.BE - De overname van het Franse consultancy- en dienstenbureau vNext versterkt ook de Microsoft Cloud Solutions expertise van Insight België. Hun consultants kunnen ook ingezet worden om Belgische klanten te adviseren over en begeleiden bij Microsoft Cloud projecten.

Door deze overname breidt Insight zijn capaciteit uit voor het leveren van consultancy- en implementatiediensten om zijn klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Het bedrijf zal zijn klanten gericht blijven helpen om hun werknemers met elkaar te verbinden en hun manier van werken te transformeren. Het levert daartoe datacenter- en clouddiensten om bedrijven wendbaar te maken en consultancydiensten om bedrijfstransformatie mogelijk te maken.

Het vNext-team zal in het voorjaar van 2020 geleidelijk aan geïntegreerd worden in Insight France, waarbij een team van 200 mensen, waaronder consultants en specialisten op het gebied van Microsoft-technologieën, zal gevormd worden.


ACHTERGORND
vNext is opgericht in 2010 en wordt door Microsoft erkend als een toonaangevende Cloud Service Provider en heeft de status van Gold Certified Partner Program bereikt. Het bedrijf heeft cloud-diensten en -oplossingen geïmplementeerd en beheerd voor grote tot middelgrote nationale en internationale klanten.