Digital Transformation met Dell Technologies

Er beweegt ontzettend veel in onze IT-branche. De digitale transformatie zet hele industrieën op hun kop. Denk aan retail, banking, mobiliteit, ... Overal zijn de uitdagingen enorm.

Trefwoorden: #Copaco, #Dell Technologies, #digitale transformatie

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Er is een oprechte behoefte om te innoveren en digitaal te transformeren. Gewoon om competitief te kunnen blijven.

Bedrijven moeten echter een evenwicht weten te vinden tussen hun investeringsvermogen enerzijds en tegemoet komen aan de nood om flexibiliteit te brengen in hun bestaande omgeving en applicaties, anderzijds.

Dell Technologies voerde een enquête uit onder klanten en leerde dat:

 • 48% van de klanten niet weet hoe de industrie er de komende drie jaar uit zal zien,
 • 45% vreest de komende drie tot vijf jaar verouderd te zijn,
 • 92% ziet digitale zakelijke initiatieven als cruciaal voor succes.

Daarnaast deed Dell Technologies ook ‘The Transformation Maturity Study’ in samenwerking met ESG. Deze studie formuleerde drie richtlijnen die bedrijven de weg wijzen om competitief te blijven:

 1. Profiteer van moderne datacentertechnologie,
 2. Automatiseer om bijvoorbeeld up-to-date te blijven met de Cloud,
 3. Transformeer mensen en processen én investeer in nieuwe technologieën.

Deze drie richtlijnen zijn cruciaal voor het overleven van veel van onze klanten. De voordelen van Digital Transformation zijn onder meer:

 • 6x snellere leveringstijd,
 • 8x meer samenwerking met LOB (Line of Business),
 • 2x meer kans om de winst te verhogen,
 • 4x snellere levering van apps,
 • 3x IT-projecten vóór op schema,
 • 14x kostenreductie voor kritieke apps.

Ook de opslaginfrastructuur verandert snel. In 2012 kocht iedereen nog zijn eigen servers. Men verbond die met het eigen netwerk en de eigen opslaginfrastructuur. Nu is dat anders. Tegenwoordig zijn bijna alle bedrijven op de één of andere manier gevirtualiseerd via VMware of Hyper-V, bijvoorbeeld.

Om uw behoeften in de toekomst juist te kunnen inschatten, is het belangrijk te weten waar uw bedrijf vandaag staat. Wij kunnen u helpen met een gratis tool om het presteren van uw IT-omgeving te meten.

Why Dell Technologies?
Het Dell Technologies portfolio is het meest complete in de branche met een “best-of-breed" infrastructuur, zowel voor de kleine KMO als voor de grootste enterprisebedrijven. Dell Technologies bouwde de beste #GetModern-assessmenttool in de branche.

Dankzij deze assessmenttool is het mogelijk u professioneel te adviseren. U ontvangt vervolgens niet alleen een productaanbeveling maar krijgt ook een beeld van de prestaties die uw infrastructuur behaalt, hoeveel koel- en stroomkosten u kunt besparen, hoeveel de latentie zal dalen, enz. Bezoek onze webpagina als u meer wilt weten over de gratis #GetModern-assessmenttool.


www.getmodern.be