Programma Hannover Messe Digital Days bekend

De Hannover Messe Digital Days op 14 juli zijn gevuld met een divers en zeer interessant programma, startende met een paneldiscussie "Forward to the New ? New Opportunities for Progress?"

Trefwoorden: #digital days, #Hannover Messe

Lees verder

Nieuws

( Foto: Deutsche Messe AG )

ENGINEERINGNET.BE - Daarna gaat het verder met opwindende keynotes, paneldiscussies, live chats, netwerken en innovatie ­presentaties die de huidige ontwikkelingen op het gebied van industrie, energie en logistiek behandelen.

De premium partners (Beckhoff, Cisco, Festo, Harting, Ifm, Igus, Phoenix Contact, Rittal, Schneider Electric en Siemens) presenteren hun producten en oplossingen in afzonderlijke live sessies. Daarnaast zal Sabine Bendiek, CEO van Microsoft Duitsland, in één van de virtuele ruimtes de aftrap geven van het congres 'WomenPower'.

De Hermes Award is ook nog een hoogtepunt op de eerste dag. De drie genomineerden zijn de Friedhelm Loh Group, Schneider Electric en Trumpf. Professor Reimund Neugebauer, voorzitter van de Fraunhofer-Gesellschaft en juryvoorzitter, zal dan de winnaar van de felbegeerde technologieprijs bekend maken.

Partnerland Indonesië begint de tweede conferentiedag met Arif Havas Oegroseno, ambassadeur van de Republiek Indonesië in de Bondsrepubliek Duitsland, die een overzicht geeft van de economische ontwikkeling en investeringsmogelijkheden van Indonesië voor de industrie.

Een ander hoogtepunt op de tweede dag is de paneldiscussie van EU-commissaris Thierry Breton over het EU-beleid na Corona. Deelnemers zijn onder meer Antonio Krüger, directeur van het Duitse onderzoekscentrum voor kunstmatige intelligentie (DFKI); Björn Rosengren, CEO van ABB; en Jean-Pascal Tricoire, CEO van Schneider Electric.


Voor meer informatie, het volledige programma of gratis deelname: hannovermesse.digital