Pauwels Consulting heeft Nederlandse Javaspecialist overgenomen

Voor Pauwels Consulting is dit de derde Nederlandse overname in minder dan een jaar tijd. Na Developers.nl en Bruggenbouwers wordt Open Web, de Java- en Bloomreachspecialist, toegevoegd.

Trefwoorden: #java, #Open Web, #overname, #Pauwels Consulting

Lees verder

Techniek

( Foto: Pauwels Consulting )

ENGINEERINGNET.BE - Open Web is een Java- en Bloomreachspecialist uit het Nederlandse Nieuwegein en is een bedrijf met ervaren nichespecialisten, interessante klanten en een enorm groeipotentieel. Door deze overname van Open Web heeft Pauwels Consulting nu drie uitvalsbasissen in Nederland, een interessant gegeven voor hun groei aldaar.

Bert Pauwels, oprichter en Managing Director van Pauwels Consulting: " De sterke kennis van Java, Bloomreach, front-end en mobile development en het cliënteel van Open Web zijn complementair aan de kennis en klanten van Developers.nl, die we begin 2020 in de groep mochten verwelkomen."

Levente Bokor en Ebrahim Aharpour, oprichters van Open Web (foto): "We voelden dat het voor de groei van Open Web en onze collega’s nodig was om bij een grotere groep aan te sluiten."

Deze laatsten kunnen vanaf nu hun aandacht meer richten op nieuwe ventures. Zo zullen ze hun e-mail security oplossing kevlarr.io verder gaan doorontwikkelen.