Semi-robuuste laptop geschikt voor productie- en automobielindustrie

Getac introduceert een nieuwe generatie S410, een zeer configureerbare, semi-robuuste laptop voor productie- en auto­profes­sionals die in een uitdagende omgeving werken.

Trefwoorden: #Getac, #laptop, #robuust, #S410

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Getac )

ENGINEERINGNET.BE - De nieuwe S410 biedt geavanceerde prestaties, een nieuw scherm en een verbeterde geheugen- en verwerkingscapaciteit, allemaal in Getac’s op de markt bewezen vormfactor.

De belangrijkste features zijn de 11e generatie Intel Core i5/i7-processoren met geïntegreerde Intel Iris Xe Graphics, PCIe NVMe SSD als standaard en door de gebruiker te verwijderen opslag, voor nog meer efficiëntie op het terrein tijdens dagelijkse workflows en grafisch-intensieve taken.

De laptop is ook voorzien van geavanceerde connectiviteit, dankzij de Intel Wi-Fi 6 AX201 module die de nieuwe IEEE 802.11ax-standaard ondersteunt. Het resultaat is een probleemloze streaming van video met hoge resolutie, minder storingen en snellere verbindingen bij grotere afstand van een draadloze router.

De Thunderbolt 4-technologie biedt ultrasnelle gegevensoverdrachtssnelheden en maakt het tegelijkertijd gemakkelijker om gegevens te delen met andere apparaten. Een helder scherm (tot 1000 nits), in combinatie met LumiBond 2.0-technologie, zorgt voor een comfortabele weergave in de buitenlucht, zelfs bij direct zonlicht.

Bovendien is de S410 geschikt voor maximaal drie verwisselbare batterijen, waardoor er vrijwel geen uitvaltijd is tussen diensten. Een toetsenbord met achtergrondverlichting maakt het werken in een donkere omgeving gemakkelijker, terwijl een groter touchpad een aangename gebruikerservaring mogelijk maakt met minder invoerfouten.

De laptop is MIL-STD-810H gecertificeerd, is bestand tegen een val tot één meter hoog en heeft hij een breed werkend temperatuurbereik van -29°C tot 63°C. Dankzij de IP53-classificatie kunnen gebruikers tevens in stoffige en regenomstandigheden werken zonder zich zorgen te maken over beschadiging van het apparaat.


Klik hier voor meer informatie
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.