Traceer items op een efficiënte manier met RFID-labels

Brady Corporation kan de optimale RFID-labelingoplossing ontwerpen voor het traceren van items en voorraadbeheer, geschikt voor elk oppervlak, o.a. geselecteerde antennes, chips, ...

Trefwoorden: #Brady, #etiketten, #labelling, #labels, #RDIF

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Brady )

ENGINEERINGNET.BE - Traceer items en beheer voorraden op een efficiëntere manier in complexe industriële omgevingen met volledig personaliseerbare RFID-labels die geschikt zijn voor elk oppervlak. Laat ons de optimale RFID-labelingoplossing voor u ontwerpen met geselecteerde antennes, chips, optionele sensoren, labelmaterialen, kleefstoffen en bedrukkingen.

RFID-labels op maat van uw omgeving
Wij helpen u bij het kiezen van de optimale gepersonaliseerde RFID-labelconstructie voor uw toepassing en uw omgeving.

  • Bedrukbaar oppervlak: kan uw logo, tekst, serienummer of eender welke bedrukking op een glanzende of matte toplaag bevatten.
  • Labelmateriaal: past perfect op het oppervlak van de items die u moet identificeren en kan worden geleverd in een groot aantal vormen en substraten.
  • Optionele sensor: een optionele, hoogwaardige sensor om relevante gegevens zoals temperatuur of vochtgehalte te registreren.
  • RFID-inlay: Een speciale, hoogwaardige RFID-antenne op basis van uw toepassing.
  • Kleefstof: geselecteerd om te blijven kleven in uw toepassing.
  • Labeldrager: presenteert uw label optimaal voor aanbrenging.

Brady gebruikt al zijn kennis en mogelijkheden om u een unieke oplossing te bieden die optimaal aansluit bij uw behoeften. Maak gebruik van de voordelen van RFID in uw industriële omgeving!


Ontvang onze gratis gids & lees onze casestudy's
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.