Sweco sluit overeenkomst met Arcade Concept Engineering

Sweco Belgium heeft zijn gebouwen- en infrastructuuraanbod versterkt door een Asset Deal met Arcade Concept Engineering uit Lokeren, specialist in ontwerp- en stabiliteits­opdrachten.

Trefwoorden: #Arcade Concept Engineering, #asset deal, #Sweco

Lees verder

Techniek

( Foto: Sweco - © Faye Pynaert )

ENGINEERINGNET.BE - Het studiebureau Arcade Concept Engineering werd in 2009 opgericht door Cretien De Cauwer en is gespecialiseerd in ontwerp- en stabiliteitsopdrachten in diverse bouwsegmenten. Momenteel begeleidt hun team van 12 medewerkers verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten.

De Cauwer: "Bij Sweco vinden we hetzelfde engagement terug om voor elk project de meest duurzame oplossing aan te reiken. Zeker bij opdrachten waar het ingenieurswerk een belangrijke, bepalende factor is in de uitwerking van de esthetische visie. Onze toegevoegde waarde zit vooral in onze flexibiliteit en creativiteit bij de ontwerpen."

Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium: "De gemotiveerde ingenieurs en tekenaars van Arcade Concept Engineering hebben een ijzersterke reputatie op het vlak van bouwkundige projecten. Met onze gebundelde krachten zullen we elk multidisciplinair en complex bouwproject kunnen aanpakken, ongeacht de schaal of locatie."


Op de foto (vlnr.): Wim Van Nuffel (Division Director Buildings, Sweco Belgium), Cretien De Cauwer (zaakvoerder Arcade Concept Engineering), Erwin Malcorps (Managing Director, Sweco Belgium), Vicky De Bollen (Director Finance, Facility & Legal, Sweco Belgium)