• 29/03/2012

4D boven en onder de grond

Teccon bvba maakt nauwkeurige plannen in 4D van bestaande installaties en infrastructuur, ook van wat onder de grond is gelegen.

Lees verder

Productnieuws

Ruimte is schaars en daar dient men zeer zorgvuldig mee om te gaan. Heeft men onderhoud of aanpassingen aan infrastructuur gepland, dan beschikt men best over de nodige plannen opgemaakt met landmeetkundige precisie.

Teccon bvba, Trends Gazelle Ambassadeur Antwerpen 2011, gebruikt diverse karteringstechnieken om nauwkeurige totaalplannen in 4D (x,y,z met databank) te maken op maat voor bedrijf en industrie.

3D laserscanning en topografie
3D-laserscanningen al dan niet gekoppeld met opmetingen met totaalstations en precisiewaterpassingen stelt Teccon in staat uiterst nauwkeurige plannen, doorsnedes, aanzichten en modellen op te maken.

Alle opmetingen en dataopnames worden als vector-, model- of databankformaat opgeleverd in het gewenste formaat van uw CAD, GIS, BIM of PDMS-systeem.

Grondonderzoek
Voor de ondergrond worden met de Groundtracer, Ground Penetrating Radar en radiodetectie kabels, leidingen, ondergrondse holtes, structuren, … opgezocht en in kaart gebracht. Dit kan in veel gevallen ook real-time uitgevoerd worden zodat onderbrekingen in het productieproces tot een minimum kunnen herleid worden.

Sinds kort bieden wij ook video-inspectie voor leidingen (> 50 mm) en inspectieputten aan.

In de lucht
Wanneer werfzones dienen gemonitord te worden kunnen wij onze UAV (Unmanned Aerial Vehicle) inzetten. Met dit onbemand vliegtuig worden van de werfzones luchtfoto’s genomen waaruit orthofotomozaïeken en terreinmodellen met topografische nauwkeurigheid kunnen aangemaakt worden.

Staten van bevinding en expertise
Bij schadegevallen kan werken met (onder)aannemers tot discussie leiden. Teccon bvba beschikt over een ervaren team van deskundigen en landmeters-experten die de nodige plaatsbeschrijvingen, schattingen, expertises en grensonderzoeken kunnen uitvoeren.


Teccon bvba is VCA** gecertificeerd.

U vindt Teccon op de vakbeurs Maintenance (18 & 19 april 2012) in Antwerpen, stand B3027.

Meer informatie:
Idsteinlaan 29 - BE-2070 Zwijndrecht
Tel.: +32 9 245 01 51
Fax: +32 3 722 17 45
info@teccon.be - www.teccon.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Teccon



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.