Savaco heeft CRM-specialist Thrives overgenomen

De overname van deze Leuvense Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement specialist past volledig in de vooropgestelde groeiambities van de Kortrijkse IT-dienstverlener Savaco.

Trefwoorden: #ICT, #overname, #Savaco, #Thrives

Lees verder

Techniek

( Foto: Savaco )

ENGINEERINGNET.BE - Door de krachten te bundelen wil Savaco ook haar positie op het gebied van business applicaties verder uitbouwen en haar regionale footprint in Vlaanderen vergroten.

Savaco, opgericht in 1991 door Carl Sabbe en Rik Vandemoortele, is een technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties begeleidt in hun traject naar digitale transformatie.

Met 9 Trends Gazelle nominaties op zak, loopt duurzame groei als rode draad doorheen hun geschiedenis. Met het instappen van financiële partner AAC Capital begin 2018, de overname van cloud integrator IT- care in 2020, het Gentse Atri Services in mei 2021 en nu Thrives zet het bedrijf haar groeiambities verder kracht bij.

Nathan Vanblaere en Kris Sevenants, oprichters van Thrives: “Met de alsmaar toenemende complexiteit in IT en de vele innovaties die snel op ons afkomen waren ook wij als niche IT-speler op zoek naar een partner met extra know-how, die onze verdere ambities kan ondersteunen.”

De bestaande uitvalsbasis in Leuven wordt behouden en beide zaakvoerders van Thrives blijven aan boord en nemen een managementrol op binnen Savaco, dat door deze overname haar omzet ziet stijgen tot 40 miljoen euro en groeit tot ruim 200 medewerkers.