Stäubli organiseert derde editie van Robotics Days

De derde editie van de Robotics Days powered by Stäubli in Technopolis Mechelen wordt georganiseerd op 27 & 28 oktober. Dit event is een samenwerking tussen Stäubli en 17 partners die actief zijn in de wereld van robotica.

Trefwoorden: #automatisering, #robot, #Stäubli

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Stäubli )

ENGINEERINGNET.BE - In slechts enkele uren kan men alle partijen ontmoeten (nodig bij een toekomstig robotica project), interessante lezingen bijwonen en genieten van een gratis lunch.

Industry 4.0 biedt heel wat opportuniteiten op vlak van robotica. Stäubli en zijn partners maken de automatisering van smart factories mogelijk in elke fase van de productie. Ontdek de nieuwe mogelijkheden dankzij Digital Twins, IoT en Artificiële Intelligentie.

Naast het beursgedeelte met 15 live robot demo’s is er een interessant lezingenprogramma met key note speakers van Beckhoff, EHEGD, KU Leuven, QbD, Qing en Stäubli.

Partners: Actemium, Beckhoff, Conway, Coval, IRA Feeding Systems, Pilz, Qing, SalamanderU, Schunk, Sick, Sprutcam, Stäubli Electrical Connectors, Stäubli Fluid Connectors, VDP Automation en ZVS Techniek.

Toegang is gratis maar registratie is wel noodzakelijk via deze link