Prijzen allereerste Elektro Challenge uitgereikt

Van 13 september tot 29 oktober konden studenten, jonge of ervaren technici en medewerkers van De Lijn deelnemen aan deze online wedstrijd voor elektriciteit en elektronica. Op woensdag 17 november vond in Gent de prijsuitreiking plaats.

Trefwoorden: #De Lijn, #elektriciteit, #elektronica

Lees verder

nieuws

( Foto: De Lijn )

ENGINEERINGNET.BE - Met de allereerste Elektro Challenge voor technici in België wil De Lijn deze beroepen in een positief daglicht stellen en de interesse van potentiële toekomstige werknemers wekken.

De deelnemers werden verdeeld over drie categorieën: studenten, professionals en medewerkers van De Lijn. Elke categorie leverde één winnaar op: Merten Fermont (Thomas More Hogeschool) is de beste student, Kelly De Koninck (Qpinch) is de beste professional en Ghurbhagwant Singh kwam als beste uit de bus in de categorie “medewerker van De Lijn”.

In totaal gingen 661 deelnemers de uitdaging aan: 463 professionals, 165 studenten en 33 medewerkers van De Lijn. De wedstrijd verliep online: elke deelnemer moest 15 vragen over elektriciteit en elektronica beantwoorden, die werden opgesteld door experten.

Op de foto (vlnr.): Merten Fermont, Dave Meynaerts en Kelly De Koninck.