Carolien Ansems nieuwe algemeen directeur Euro Manchetten & Compensatoren

Begin dit jaar is Carolien Ansems gestart als nieuwe algemeen directeur bij het bedrijf in flexibele verbindingen en luchttechniek. Zij volgde eigenaar Walter van Loon op, die het bedrijf in 40 jaar uitbouwde tot een specialistische high tech-organisatie.

Trefwoorden: #Carolien Ansems, #Euro Manchetten & Compensatoren, #luchttechniek, #verbinding

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Euro Manchetten & Compensatoren )

ENGINEERINGNET.BE - Van Loon vond in Ansems, met haar veelzijdige kennis en ervaring in bedrijfsvoering, de ideale partner gevonden om de volgende stap voor het bedrijf te zetten, namelijk het verder uitbouwen van innovatief maatwerk. Van Loon blijft zich op nieuwe, opkomende zakelijke kansen en uitdagingen richten.

Het bedrijft blijft streven naar het ontwikkelen van de meest nauwe aansluiting, beste verbinding en meest flexibele werking in zowel producten als samenwerkingen.

Naast klantspecifieke oplossingen gaat Euro Manchetten zich nadrukkelijker profileren als toegankelijke kennispartner, waarin het bedrijf sterker zal belichten voor welke branches het een breed scala aan oplossingen biedt. Verder schaalt het de eigen productielijnen op om zowel flexibiliteit in maatwerk, als het eigen productaanbod te verhogen.

Carolien Ansems: “Euro Manchetten staat als een huis. Walter van Loon heeft een prachtig bedrijf  neergezet. Met een stukje procesverbetering, gericht op ontwikkeling en innovatie, wil ik, samen met het team, het bedrijf niet alleen binnen de huidige markt ontwikkelen, maar ook nieuwe markten aanboren.”

Wat het bedrijf deelt met zijn klanten, is dat vooruitgang zich blijft versnellen en dat techniek het domein is, waarin vooruitgang tastbaar wordt. Daarom blijft Euro Manchetten grenzen opzoeken en verleggen. Om niet alleen alle verwachtingen, kwaliteitsnormen, veiligheidseisen en duurzaamheidsdoelen te halen, maar deze steeds weer te overtreffen.

Meer informatie
Euro Manchetten & Compensatoren
Luxemburgstraat 2 - NL-5171 PM Kaatsheuvel
info@euromanchetten.nl - www.euromanchetten.nl