Pumps & Valves, Maintenance en M+R 2022 succesvolle combo

De industriële community trok op 23 en 24 maart 2022 massaal naar Antwerp Expo voorPumps & Valves, Maintenance en M+R. De 400 exposanten kregen maar liefst 5.047 bezoekers over de vloer, bijna gelijk aan het pre-covid bezoekersaantal.

Trefwoorden: #easyfairs, #instrumentatie, #maintenance, #pumps

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Uit een bezoekersenquête bleek een zeer grote bezoekerstevredenheid. Zo’n 90% gaf deze editie een score van minstens 7,5/10 of méér. Face-to-face gesprekken voelden als een enorme toegevoegde waarde. Ook het grote aanbod aan technologische oplossingen vond men positief.

Ook onze 400 exposanten gaven massaal feedback op de unieke combo van 3 industriële vakbeurzen. Zo’n 75% van de exposanten beoordeelde deze editie met 7,5/10. Echt hoog rekening houdend met het feit dat onze sector zo goed als 1,5 jaar volledig heeft stilgelegen.

Meer dan 300 bezoekers volgden elk één van de 15 live Masterclasses. Een megasucces bijvoorbeeld waren de Masterclasses over corrosie, waterstof, predictive maintenance, wireless en trends in gasdetectie.

Naast de ‘BEMAS Digital Innovation Award’ (zie eerdere publicatie) werd ook een ie-net award uitgereikt aan Skyebase voor hun Voliro drone die wanddikte- en coatingmetingen op hoogte uitvoert.