Industrie gaat 'all-in' op automatisering, digitalisering en Industrie 4.0

De technologische toekomst van de Benelux industrie ligt dichter bij dan u denkt. Kortrijk Xpo wordt terug de techno-scène voor de 6e editie van Indumation, de Benelux vakbeurs voor industriële automatisering, met 240 techbedrijven.

Trefwoorden: #Indumation, #industrie 4.0, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Indumation.be )

ENGINEERINGNET.BE - De beursvloer van Indumation.be 2022 (26.000 m²) loopt stilaan vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups, die de industriële automatisering van morgen, op vandaag al gaan demonstreren. Dit gebeurt in 7 technologieroutes die u en uw team op voorhand, op maat en tijdsefficiënt kunnen selecteren.

Ongezien aantal mondiale innovaties in primeur op Indumation.be 2022
Door het wegvallen van heel wat Europese technologiebeurzen, en door een ongeziene funnel aan innovaties wordt Indumation.be 2022 de eerste 'Live Floor Show' voor al deze nieuwe introducties. Als bezoeker mag u zich alvast schrap zetten voor een parade van innovaties op gebied van robotica, motion control, sensor- en visietechniek, IoT en slimme geconnecteerde componenten.

Meer dan 10.000 bezoekers uit de benelux-industrie op het appel
Traditioneel staat de bezoekersregistratie open voor industriële professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, aerospace, energie- en nutsbedrijven, etc.) en publieke sectoren ongeacht hun functie, afdeling of beslissingsniveau. Indumation.be bezoekt u best in team (OT en IT) om uw volgende techno-strategische inzichten en uitrolscenario’s af te stemmen.

Ook hogeschoolstudenten technologisch onderwijs en derdegraads studenten (onder begeleiding) zijn toegelaten. Benieuwd welke bezoekers en collega’s allemaal richting Kortrijk Xpo afreizen? U vindt ze hier.

Registreer uzelf (en uw team) nu, boek een zitje voor de expert classes, nocturne en andere randmanifestaties
Een bezoek met uw collega’s is meer dan het ontdekken en ontmoeten van 240 techbedrijven. Indumation.be dompelt uw team verder onder in de nieuwste inzichten en strategieën van CTO’s van future factories, experten en sectorgenoten die tijdens de dagelijkse Expert Classes hun ervaringen en 'lessons learned' met u delen. Uiteraard bent u op donderdagavond (19 mei) ook welkom op de bruisende nocturne (18-22 uur).
Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.

Indumation.be 2022
18 tot 20 mei 2022 in Kortrijk Xpo
Meer weten over het concept, de laatste beschikbare standplaatsen, de events of uw bezoek? Stel uw vraag hier.