MCA LABS onlangs officieel geopend

Dit is de nieuwe maritieme co-working space en meeting center aan het Antwerpse Zuid en maakt het mogelijk voor start-ups, onderzoeksinstellingen, corporate bedrijven, ... om samen te werken aan de toekomstige maritieme sector.

Trefwoorden: #co-workspace, #lab, #maritiem, #MCA

Lees verder

nieuws

( Foto: MCA )

ENGINEERINGNET.BE - Iedereen die graag de krachten wil bundelen en wil werken aan een co-creatie binnen de maritieme sector kan vanaf nu terecht bij de inspirerende werkruimtes van MCA LABS.

Door de kruisbestuiving tussen verschillende bedrijven en ondernemers ontstaan er nieuwe business opportuniteiten wat diverse samenwerkingen in de maritieme sector mogelijk maakt.

Er wordt een fysieke werk- en ontmoetingsplaats aangeboden om de community te ondersteunen. Zo zijn er o.a. flex of fix desks, kantoren en vergaderzalen. Ook wie op zoek is naar een plek om boardmeetings, workshops of bijeenkomsten te laten doorgaan kan hier terecht.

Vincent Van Quickenborne, vice-eersteminister en minister van Noordzee: “De ambitieuze doelen die we hebben met onze Noordzee zijn enkel maar te realiseren dankzij de sterke, innovatieve maritieme sector in ons land. Met bedrijven die wereldwijd pioniers zijn in hun respectieve domeinen. Als het om maritieme innovatie gaat, is MCA LABS als fysieke en MCA Community als inhoudelijke ontmoetingsplaats, het juiste concept.”