Laat de data stromen

Om de uitdagingen van morgen aan te gaan, moet u continu elk proces optimaal kunnen ontwerpen, coördineren en duurzaam optimaliseren. Daarvoor hebt u een continue gegevensstroom nodig die een volledig beeld van uw processen geeft.

Trefwoorden: #data, #IoT, #IT, #Siemens

Lees verder

Partner Info

( Foto: Siemens )

ENGINEERINGNET.BE - ‘Infinite opportunities from infinite data’ noemen wij dat. Binnen uw eigen fabriek, maar ook daarbuiten, doorheen de hele waarde- en toeleveringsketen. Om te beginnen, hebt u dus technologie nodig om uw fabriek te automatiseren op een manier die het verschil maakt. Bovendien moet u uw fabriek digitaliseren en intelligent maken. Zo komt de datastroom over uw processen op gang.

Doorbreek de keten
De infinite data moeten ook diepgaand geanalyseerd worden (in realtime) om er de infinite opportunities uit te halen. Ook voor die diepe data-analyse vindt u op de Siemens stand hoogtechnologische oplossingen. Van analyse on-premise, via Industrial Edge aan de machine, tot cloud computing via MindSphere.

Eerst optimaal digitaal, daarna fysiek
Dankzij digitalisering en automatisering kunt u elke parameter van uw productie(-installaties) optimaal coördineren. U kunt ze zelfs afstemmen op procedures van leveranciers en logistieke partners, de stroomvoorziening of het fabrieksgebouw. Maar elke stap daarbij voert u wel het beste eerst digitaal uit met onze digital twins.

Digitalisering die overigens om de juiste stroomvoorziening vraagt: veelzijdig en aanpasbaar aan de vereisten en uitdagingen van de toepassing. Verdiep u op onze stand op Indumation dus zeker ook in onze vele Smart Electrification oplossingen. Tal van nieuwe mogelijkheden waarmee u uw energie-efficiëntie maximaliseert, uw energiekost drukt en uw CO2-uitstoot minimaliseert.

In alle cyberveiligheid, voor IT én OT
Bij Siemens vindt u dus alles om uw fabriek te automatiseren en te digitaliseren. Maar digitalisering vergroot het risico op cyberaanvallen. Om de productiviteit te garanderen, werkt Siemens vanuit een 'defense in depth' concept waarbij de volledige productie beschermd wordt. Daarbij baseert Siemens zich op internationale standaarden zoals IEC 62443.

Vind uw geknipte partner!
De vraag die nog rest: hoe zet u nu al deze technologieën in? Wat is uw eerste stap? Met onze holistische digitaliseringsaanpak die bestaat uit advies, implementatie, optimalisatie kunt u als bedrijf van elk formaat altijd op de beste oplossingen rekenen, om uw flexibiliteit en productiviteit te verhogen. Vanaf dag één, tijdens het hele transformatieproces.

www.siemens.be