Hannover Messe kwam op het juiste moment

Na twee jaar pandemie eindigde Hannover Messe met exposanten en organisatoren die een positieve balans optekenden. De beurs toonde aan dat de industriële transformatie vordert en dat de industrie de antwoorden heeft op uitdagingen rond klimaat en energie.

Trefwoorden: #Hannover Messe, #industrie, #technologie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Deutsche Messe )

ENGINEERINGNET.BE - Dr. Jochen Köckler, voorzitter van de Raad van Bestuur van Deutsche Messe: "Gezien de verstoorde toeleveringsketens, stijgende energieprijzen, inflatie en klimaatverandering, was het belangrijk om elkaar weer face-to-face te ontmoeten om de nieuwste technologische trends te ontdekken en een blik op de toekomst te krijgen".

Zo'n 75.000 bezoekers hebben met 2.500 exposanten genetwerkt over manieren en middelen om hun waardeketens klaar te maken voor de toekomst. Hannover Messe bood een breed scala van de technologische mogelijkheden voor de industrie van vandaag en morgen.

De bezoekers leerden hoe ze automatisering en digitalisering konden gebruiken om het energieverbruik in hun fabrieken en productiefaciliteiten te verminderen. Of hoe ze hun productie kunnen laten functioneren op elektriciteit uit waterstof en hoe ze veerkracht kunnen inbouwen in hun toeleveringsketens.

Naast de 75.000 aanwezigen op het beursterrein bezochten nog eens 15.000 bezoekers het evenement digitaal. Ze volgden het congresprogramma, maakten gebruik van de digitale productpresentaties en voerden gesprekken via chat of videocall.

De volgende Hannover Messe vindt plaats van 17 t/m 21 april 2023.