Exposanten geven Indumation.be 2022 goed rapport

De 6e editie van het snelst groeiend Benelux treffen voor industriële automatisering en industrie 4.0 sloot vrijdag 20 mei af op 8.847 bezoekers uit de Benelux industrie. De exposanten zijn unaniem en spreken van een geslaagde editie.

Trefwoorden: #automatisering, #Indumation, #industrie 4.0, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: Kortrijk Xpo )

ENGINEERINGNET.BE - Ondanks een daling tegenover editie 2019 (10.414) en licht hoger dan editie 2017 (8.417) kregen de 240 exposanten concrete leads die hun investeringen tijdens de pandemie hebben moeten uitstellen.

De vooruitzichten waren hoe dan ook realistisch bijgesteld gezien de uitdagende geopolitieke omstandigheden en de periode (mei ipv februari).  Niet onbelangrijk is dat de 6e Indumation.be, oorspronkelijk voorzien in februari 2021 omwille van de pandemie tot twee maal toe werd uitgesteld.

Hierdoor vielen ook de bezoekers van de Factory of the Future Awards op woensdagavond weg.  “Ondanks alle verrassingen en dubbel uitstel zijn we samen met onze bezoekers veilig geland”, beamen organisatoren Industrialfairs en het kernteam van de federaties Agoria en InduMotion.

De volgende (7e) editie staat gepland voor februari 2024.