Energik start zoektocht naar Energy manager of 2022

Het vakgebied milieu en energie is momenteel actueler dan ooit en daarom gaat Energik, in samenwerking met AP Hogeschool en Howest Hogeschool, op zoek naar de Energy manager of 2022.

Trefwoorden: #energie, #Energik, #Flux50, #manager

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Energik )

ENGINEERINGNET.BE - Hiermee willen ze de aandacht vestigen op de huidige en toekomstige professionals binnen de domeinen duurzaam energiegebruik, transitie naar CO2-neutraliteit en klimaat.

Energik lanceert een oproep aan bedrijven en hun energiemanagers om zich in te schrijven, uiterlijk 15 september 2022,  bij Jozef De Borger - jozef.deborger@energik.be. De presentatie van de transitieprojecten zal plaatsvinden op woensdag 21 - 28 september 2022 in het Bedrijvencentrum te Sint-Niklaas.

De award zal uitgereikt worden tijdens Energik - Flux 50 - ODE slotshow van Warmtewende voor de industrie gepland op donderdag 20 oktober 2022 om 18.00 uur in Antwerpen.

De Energy manager of 2022 wordt de opvolger van Jan Geeraerts - Carrefour (2018), Philippe Alboort - Arcelor Mittal (2019) en Christophe Allaert - Alleng (2020).

Om te kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, moet het bedrijf of hun energiemanager de voorbije tijd projecten hebben gerealiseerd die:

  • bijgedragen hebben tot een verhoogde energie-efficiëntie
  • bijgedragen hebben tot de realisatie van de klimaatdoelstellingen
  • bijgedragen hebben tot het energie transitietraject
  • inspirerend en wervend kunnen werken naar andere bedrijven toe.