Kris Kerremans van Inuits investeert 1 miljoen euro in Striktly

Striktly (CRM-, ERP- en pre-accounting software) heeft 1 miljoen euro groeikapitaal opgehaald bij ervaren IT-ondernemer Kris Kerremans, die minderheidsaandeelhouder wordt in de scale-up van CEO Stéphanie Ouachan.

Trefwoorden: #cloud, #CRM, #ERP, #Inuits, #investering, #Kris Kerremans, #Striktly, #Stéphanie Ouachan

Lees verder

Nieuws

( Foto: Striktly )

ENGINEERINGNET.BE - Striktly is een Antwerps bedrijf, waar personaliseerbare administratiesoftware voor elke onderneming ontwikkeld wordt, en uitgroeide van een handvol medewerkers naar een scale-up met kantoren in Antwerpen, Roeselare, Hasselt en Roemenië en zo’n 50 medewerkers.

Recent voegde Striktly een eigen pre-accounting module toe aan haar cloudaanbod waardoor het als enige speler in de markt een uniek product met CRM-, ERP- en boekhoudingmogelijkheden aanbiedt aan kmo’s.

​Om de groei van het bedrijf een extra boost te geven, werd onder begeleiding van het Antwerpse advocatenkantoor Four&Five, 1 miljoen euro bijkomend kapitaal opgehaald. IT-ondernemer Kris Kerremans (foto), de oprichter en eigenaar van open source innovator Inuits, wordt minderheidsaandeelhouder.

Eerder deed de Antwerpse ondernemer al smart investments in de wereld van logistieke en maritieme IT-platformen zoals Dockflow, Cinvio, Certiweight, Digitrans en Hakka.