Smart manufacturing conference over slimme fabrieken, digitalisering en automatisering

Op 20 september staat in Thor Central in Genk de tweede editie van Smafacc op het programma, een congres rond smart manufacturing. Tijdens het congres worden experten uit de maakindustrie samengebracht.

Trefwoorden: #digitalisering, #factory, #maakindustrie, #smart

Lees verder

Nieuws

( Foto: VOM )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens Smafacc zullen in totaal 9 sprekers aan het woord komen, die tijdens verschillende sessie hun ervaring rond smart manufacturing zullen delen. De bedrijven die aan het woord zullen komen zijn van Atlas Copco, Datwyler, Tenneco, Trendminer, Aeriez, Pozyx, Versasense, Enginity en VLAIO.

Daarenboven zullen er een 15-tal booths aanwezig zijn, die tijdens het netwerkmoment de bedrijven de kans geeft om elkaar beter te leren kennen en kennis op te doen die gebruikt kan worden in het eigen bedrijf.

De bedrijven die hun technologie zullen tonen bij de booths zijn Absolem, Aeriez, Agoria & Sirris, Analis, Arkite & motix, Azumuta, Comate & Pick-it, Enginity, ViManPro, Gaku, Kuka, Mr. Watts, T2-campus, Versasense, en Vlegel Technology.

De initiatiefnemers Stad Genk, Thor Park en Young VOM, samen met partners VKW Limburg, VOKA, Sirris en Agoria mikken dit jaar op 200 aanwezigen, allemaal gelinkt aan de maakindustrie.

Bezoek is gratis mits online registratie. Klik hier voor meer informatie.