500.000 euro vers kapitaal voor Limburgse startup Salesnudge

Salesnudge, gevestigd op de Hasseltse Corda Campus en derde bedrijf van ondernemer Tom Pennings, haalt 500.000 euro vers kapitaal op bij de Limburgse investeringsmaatschappij LRM, Vlaio en BNP Paribas Fortis.

Trefwoorden: #CRM, #investering, #LRM, #Salesnudge

Lees verder

Nieuws

( Foto: Salesnudge )

ENGINEERINGNET.BE - Het bedrijf ontwikkelde software om ruwe CRM-data inzichtelijk te maken voor bedrijven. De enterprise-ervaring die Pennings voor corona opdeed bij klanten als Randstad en KBC, vertaalt hij met zijn huidige startup naar een schaalbaar softwareproduct voor de KMO-markt.

Salesnudge zet “ruwe” CRM-data om naar inzichtelijke dashboards en concrete acties voor het salesteam via nudges. Nudging is een motivatietechniek waarbij gedrag op een subtiele en efficiënte manier wordt gestimuleerd. De eerste klanten die de software gebruiken, waaronder consultancybedrijf SalesWise en bouwbedrijf Cralux, zien hun salesprestaties gemiddeld met 26% stijgen.

Dankzij een Doorbraak-lening van LRM, een subsidiedossier bij Vlaio en een lening bij BNP Paribas Fortis, ligt er een half miljoen klaar om te groeien.