Elobau webshop beschikbaar in de Benelux

Na de introductie op de Duitse markt in 2021 en de uitbreiding van de webshop naar Oostenrijk en Zwitserland begin 2022, kunnen klanten in Nederland, België en Luxemburg nu ook terecht in de webshop elo.store.

Trefwoorden: #Elobau, #webshop

Lees verder

Productnieuws

( Foto: screenshot Elobau )

ENGINEERINGNET.BE - Het assortiment in de elo.store omvat de vier productgebieden van elobau: Operator controls, machineveiligheid, sensortechnologie en niveaumeting.

Voor de implementatie heeft elobau de dochteronderneming elostore opgericht, die de webshop met de producten van elobau exploiteert. "Met de elo.store willen we beter inspelen op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven", zegt Michael Hetzer, directeur van elo.store.

De grootste toegevoegde waarde voor klanten is de levertijd. Aangezien de webshop momenteel 650 verschillende artikelen op voorraad heeft, worden de levertijden teruggebracht tot 1-3 dagen.  Tegelijkertijd wordt het aantal beschikbare artikelen uitgebreid en zijn artikelverzoeken welkom.

Producten kunnen binnen twee weken worden geretourneerd - ook als ze niet defect zijn. "We weten dat dit niet gebruikelijk is in de B2B-sector, maar we zien het als een service aan onze klanten", zegt Hetzer. "Mochten ze vragen hebben en hulp nodig hebben, dan zijn onze experts beschikbaar via een live chatfunctie."