2 miljoen euro voor optimalisatie biotech productieproces MyCellHub

MyCellHub, softwarebedrijf gevestigd op de Hasseltse Corda Campus, heeft een intelligent softwareplatform ontwikkeld om complexe biotech productie processen te optimaliseren. Het bedrijf heeft met succes een kapitaalronde van 2 miljoen euro afgesloten.

Trefwoorden: #biotech, #kapitaal, #MyCellHub, #productie

Lees verder

Nieuws

( Foto: LRM / MyCellHub )

ENGINEERINGNET.BE - Dankzij deze kapitaalverhoging kan MyCellHub verder internationaal uitbreiden en een Amerikaanse dochteronderneming openen.

Bovendien verdiept het bedrijf zijn toegang tot de markt voor cleanroom-reiniging met nieuwe klanten (ook internationaal) in de sector die profiteren van zijn interactieve werkinstructies, masterplanbeheer, slimme gegevensverzameling en realtime registratie.

CEO Jacques Parlongue: "Ons team heeft hard gewerkt aan oplossingen die de productie van cel- en gentherapieën echt kunnen verschuiven naar het gebruik van slimme digitale hulpmiddelen, en ik ben blij dat we met deze financieringsronde verder kunnen uitbreiden."

Het nieuwe kapitaal komt van huidige investeerders Gemma Frisius, Noshaq en The Faktory Fund en van nieuwe investeerder LRM.