TSI lanceert de volgende generatie Pro multifunctionele ventilatie- en binnenklimaatmeters

CaTeC introduceert de verbeterde TSI 9600 VelociCalc en VelociCalc Pro multifunctionele ventilatie meters, die een ingebouwde workflow omvatten voor het berekenen van het percentage buitenlucht dat wordt gebruikt om de ventilatie-effectiviteit te bepalen.

Trefwoorden: #CaTec, #klimaat, #sensor, #ventilatie

Lees verder

Productnieuws

( Foto: CaTec )

ENGINEERINGNET.BE - De VelociCalc Pro voegt extra ingebouwde workflow toe voor de berekening van de warmtestroom plus vier methoden voor het uitvoeren van een kanaaltraverse bepaling die het meetproces versnelt en fouten vermindert.

De beste gebouwen verdienen de beste metingen - deze gebruiksvriendelijke ventilatiemeter is ideaal voor HVAC-testen en balanceren, cleanroom tests, biologische veiligheid, testen van kast- en laboratoriumrookafzuigkappen, evenals HVAC-inbedrijfstelling en probleemanalyse.

De VelociCalc-meters uit de 9600-serie, zijn uitgerust met een kleurenscherm met hoge resolutie, geven meerdere metingen tegelijkertijd in realtime weer met aanwijzingen op het scherm om u te begeleiden bij het instellen en bedienen van instrumenten.

De meertalige interface met kanaal traverse workflow, aangepaste test-ID's en meerdere plug-and-play-meetvoelers verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk zonder afbreuk te doen aan de meetprestaties en duurzaamheid die klanten verwachten van een TSI VelociCalc-meter.

De ergonomische handmeter is voorzien van geïntegreerde magneten die bevestiging mogelijk maken aan ventilatie kanalen, chemische zuurkasten en biologische veiligheidskastframes voor handsfree gebruik.

Deze instrumenten zijn verkrijgbaar met of zonder verschildruksensor en zijn ontworpen om te werken met een breed scala aan slimme plug-in sondes voor het meten van luchtsnelheid en IAQ-parameters.

Meer informatie:
CaTeC b.v.
Turfschipper 114 - NL-2292 JB Wateringen
info@catec.nl - www.catec.be