Leslie Cottenjé wordt general manager Codit Belgium

Cottenjé gaat op 4 september aan de slag. Ze is 38 en werkte de voorbije 8 jaar als CEO bij Hello Customer, een SaaS-bedrijf uit Gent, dat ze in 2015 mee oprichtte. Verder is ze ook bestuurslid bij onder andere Guberna en Spotto.

Trefwoorden: #diensten, #general manager, #Microsoft, #SaaS

Lees verder

HR

( Foto: Codit )

ENGINEERINGNET.BE - Codit is een IT-consultant en -dienstverlener die klanten ondersteunt in hun digitale transformatie.

Als Microsoft-partner heeft het zich toegelegd op cloudtoepassingen en het bouwen van innovatieve applicaties die gebruik maken van slimme technologie. Codit is een 100%-dochter van Proximus en telt zo’n 220 medewerkers die actief zijn in 8 landen.

CEO Stijn Degrieck: “We hebben een ambitieuze doelstelling om jaarlijks 15% te groeien en zo onze omzet in 5 jaar tijd te verdubbelen. Om dat traject in goede banen te leiden, wordt elk landenteam aangestuurd door een gedreven general manager. Met Cottenjé hebben we nu een straf iemand gevonden om ons bedrijf verder uit te bouwen.”

Cottenjé: “Kunnen bijdragen aan een transformatietraject om duurzame groei te realiseren door een sterke strategie, technologische innovatie en een people-centric cultuur, was een uitdaging die ik niet kon laten liggen.”