Willy Naessens Group verkozen tot 'Onderneming van het jaar' 2023

Een professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, verkoos Willy Naessens Group boven de andere finalisten OMP, Spaas Kaarsen en Van Moer Logistics. Het bedrijf volgt hiermee Aliaxis op.

Trefwoorden: #award, #EY, #onderneming van het jaar, #scale-up

Lees verder

Nieuws

( Foto: EY )

ENGINEERINGNET.BE - EY organiseert de award voor ‘Onderneming van het Jaar’ sinds 1995. Al 29 jaar zet de prijs Belgische bedrijven in de kijker die zich onderscheiden door hun innovatieve aanpak, gedurfde en internationale visie, strategie, gezonde financiële positie, geëngageerd teamwork, deugdelijk bestuur, ambitie en volharding om verder te groeien.

Michèle Sioen, voorzitster van de jury: “Willy Naessens Group is CO2-neutraal en hiermee wil ze haar pioniersrol op het vlak van innovatie en onderzoek verder uitdiepen met bijzondere focus op duurzaamheid, circulariteit en digitalisering. De groep is erg rendabel in een zeer competitieve markt, door in te zetten op zeer creatieve modulaire concepten. Verder werkt zij ook aan een strategie van diversificatie om minder conjunctuurgevoelig te zijn.”

Tijdens de ceremonie werd ook de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ 2023 uitgereikt. Loop Earplugs werd dit jaar door de jury verkozen als winnaar en volgt zo FEops op, de laureaat van 2022.

De ‘Scale-up van het Jaar’-award is een prestigieuze prijs, uitgereikt door de Vlaamse Regering, die snelgroeiende ondernemingen in volle ontwikkelingsfase beloont voor hun geleverde inspanningen, én hen motiveert om op hetzelfde elan verder te gaan.