Internationale textielindustrie maakt zich op voor Techtextil en Texprocess

Van 23 tot en met 26 april 2024 verzamelt de internationale textielindustrie zich weer in Frankfurt voor deze twee toonaangevende vakbeurzen, die hotspots zijn voor innovaties, textieloplossingen en netwerken.

Trefwoorden: #industrie, #netwerk, #proces, #textiel, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Messe Frankfurt )

ENGINEERINGNET.BE - Het grote aantal exposantenregistraties, momenteel ruim 1.600 uit ongeveer 50 landen, bevestigt de relevantie van de twee beurzen voor de textielsector. Daar kunnen bedrijven netwerken met aankopers en topbeslissers uit ongeveer 86 à 95 landen.

Naast bekende en hoogwaardige formats, zoals de Techtextil Innovation Award, de Texprocess Innovation Award, het Techtextil Forum en het Texprocess Forum, zullen de komende edities zich onderscheiden door een aantal nieuwe speciale thema's.

Daaronder bijvoorbeeld het thema 'Nature Performance' en Future Materials op Techtextil, en de Denim Hub en een Emerging Markets thema op Texprocess.

Tijdens deze vakbeurzen kunnen bezoekers een buitengewoon assortiment producten ontdekken in twaalf toepassingsgebieden, die in veel verschillende industrieën worden gebruikt - van de automobielsector tot de mode, en van de geneeskunde tot de bouw.

Op Techtextil worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vezels en garens, non-wovens, composieten, gecoat textiel, technologieën, ... gepresenteerd, vaak ook in primeur voor het grote publiek.

Texprocess is het internationale platform voor exposanten van de nieuwste machines, apparatuur, processen en diensten voor de productie van kleding, maar ook van textiel en flexibele materialen.

Het spectrum aan producten dat te zien is, varieert van naaitechnologie en materialen, borduurtechnologie, bevestigen, CAD/CAM en snijden tot recyclingtechnologieën en nog veel meer.

Meer informatie: 
Techtextil (23-26/4/2024), Messe Frankfurt 
Texprocess (23-26/4/2024), Messe Frankfurt