Train medewerkers en klanten met de virtual reality oplossingen van Eureka IT

Vindt u ook steeds moeilijker medewerkers die direct rendabel inzetbaar zijn? Heeft u vaak te hoge reis- en verblijfskosten tijdens het opstarten of bij de naverkoopservice van projecten?

Trefwoorden: #advies, #engineering, #ingenieur, #ingenieursbureau

Lees verder

Partner Info

( Foto: Eureka IT )

ENGINEERINGNET.BE - Ontdek dan de talrijke voordelen die de op maat gebouwde VR-oplossingen van Eureka IT aan uw organisatie kunnen bieden.

We bouwen deze trainingen zowel voor desktop als tablet en kunnen de trainees gebruik laten maken van een VR-bril (Oculus) en een gamepad. Afhankelijk van de toepassing creëren we een passieve, semi-interactieve of interactieve omgeving. En dat levert flink wat voordelen voor u op:

  • Plaats- en tijdsonafhankelijk trainingen laten plaatsvinden;
  • U kan de training net zo dikwijls laten   herhalen tot de handelingen volledig   beheerst worden;
  • Opleidingen met VR zorgen voor een   grotere betrokkenheid;
  • Kostenverlagend;
  • Een digitale opleiding garandeert een   continue kwaliteit;
  • Verminderde foutenlast en/of ongelukken in de realiteit.

Ook voor bijvoorbeeld productontwikkeling
Naast het bouwen van trainingen zijn onze virtual, augmented en mixed reality oplossingen trouwens ook inzetbaar voor productontwikkeling, verkoops- en marketingdoeleinden, maintenance ondersteuning en bedrijfsrondleidingen. Denk maar aan de vele voordelen waarbij u bijvoorbeeld uw nieuw ontwikkelde product reeds tot leven kan brengen in de eerste ontwikkelingsfase of hoe u de klanten ondersteuning kan bieden bij technische storingen.

Meer dan extended reality
Maar Eureka IT is zoveel meer dan alleen maar extended reality. Wist u dat we ook al uw configurators bouwen? En dat onze back-end developers ook al uw software op maat bouwen om ze al dan niet te laten samenwerken met uw ERP-pakket? En dat u ons ook kan inzetten voor data-analyse?

Een goede configurator betrekt klanten intenser bij het aankoopproces en laat hen gemakkelijker kennismaken met uw volledige gamma. Of zorgt door gebruik te maken van augmented reality voor een extra beleving maar zorgt er ook voor dat u 24/7 offertes kan aanbieden. En het ontlast uw team van heel wat taken … Win-win dus voor zowel de klant als voor uw onderneming!

www.eurekadotcom.eu