Vakbeurzen wire en Tube kenden recordeditie

Wire besloeg 67.400m³ waar 1.500 exposanten uit 60 landen aanwezig waren en Tube besloeg ongeveer 52.200m² met 1.200 exposanten uit 54 landen. De professionele bezoekers bezochten de beurzen vanuit 135 landen.

Trefwoorden: #draad, #kabel, #leiding, #Tube, #vakbeurs, #wire

Lees verder

Nieuws

( Foto: Messe Düsseldorf )

ENGINEERINGNET.BE - Beide vakbeurzen benadrukken dan ook dat sleuteltechnologieën draad, kabel en buis en leiding systeemkritisch blijven.

Voor het eerst begeleidde een bomvol programma met lezingen, presentaties, speciale shows en digitale rondleidingen de drukte in de beurshallen.

Special gebeiden en digitale routes over actuele onderwerpen als ecoMetals, waterstof, kunststofbuizen, scheiden, snijden, zagen en RVS informeerden de bezoekers over nieuws en trends.

De exposanten presenteerden de duurzaamheidsstrategieën van hun bedrijven, bespraken met het publiek de wegen naar de groene transformatie en het energie- en klimaatbeleid of presenteerden reeds behaalde successen op weg naar het koolstofvrij maken.

Of het nu de wire & Tube Convention, ITA-Forum, BDS Forum, SawExpo Forum, Special Area Plastic Tubes & Pipes of de digitale ecoMetals en high-potential trails waren, de beurshallen zaten boordevol innovaties.