Vision, Robotics & Motion combineert digitalisering en automatisering

Digitalisering en automatisering in de maakindustrie. Op de vakbeurs Vision, Robotics & Motion (5-6 juni) krijgen professionals een compleet overzicht van de nieuwste ontwikkelingen om slimme productieautomatisering toe te passen in een productieomgeving.

Trefwoorden: #automatisering, #cobot, #maakindustrie, #robot, #vakbeurs, #vision

Lees verder

Nieuws

( Foto: Mikrocentrum )

ENGINEERINGNET.BE - Op vakbeurs Vision, Robotics en Motion kunnen bezoekers van 5-6 juni in de Brabanthallen in Den Bosch terecht voor slimme softwaresystemen om papierwerk terug te dringen, volledig autonoom werkende robots, de meest geavanceerde cobots en de meest nauwkeurige visiontechnologie.

Charlotte de Jong, Programmamanager van Vision, Robotics & Motion bij organisator Mikrocentrum: “Steeds meer maakbedrijven willen automatiseren, omdat ze efficiënter moeten werken en omdat de producteisen steeds strenger worden. Robots en cobots bieden uitkomst.”

De vakbeurs wordt dit jaar uitgebreid met een nieuwe pijler: Digital Innovation. Deze pijler legt de focus op de digitaliseringsmogelijkheden en oplossingen voor bedrijven in de maakindustrie.

Van Leent ziet dat zeker kleinere bedrijven het lastig vinden om de eerste stappen te zetten richting digitaliseren en automatiseren. Zij hebben vaak geen grote ICT-afdelingen met enorme budgetten om te experimenteren. Maar de markt vraagt wel van hen om mee te gaan in de vernieuwingen.

“Op Vision, Robotics & Motion krijgen ondernemers inzicht in wat digitalisering en automatisering voor hen kan betekenen. Op de beurs staan verschillende exposanten met de nieuwste technologieën en er is een groot aantal workshops en lezingen te bezoeken.”

Naast de exposanten en de demo’s op de beursvloer is er ook een uitgebreid lezingenprogramma, waardoor je als bezoeker toch een goed beeld van de mogelijkheden.

Klik hier om Vision, Robotics en Motion op 5 en 6 juni gratis te bezoeken.