Brussels Airport Company sluit aan bij Hubs4Growth

Het consortium Hubs4Growth werd begin augustus opgericht en verenigt de zes belangrijkste startup- en innovatiehubs van Vlaanderen. Brussels Airport zal in dat kader vanaf november zes maanden lang startups een vaste stek bieden.

Trefwoorden: #Brussels Airport, #Hangar K, #hub, #Leuven MindGate, #Limburg Startup, #start-up, #The Beacon, #WinterCircus Gent

Lees verder

Nieuws

( Foto: Hubs4Growth )

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuwe startup-consortium Hubs4Growth bestaat momenteel uit 6 belangrijkste innovatiehubs van Vlaanderen: Hangar K, The Beacon, Leuven MindGate, WinterCircus Gent, Limburg Startup en Brussels Airport.

Deze laatste is al jaren actief in het startup-ecosysteem in België met investeringen in verschillende innovatieve bedrijven en samenwerkingen, zoals Jetpack, SkeyDrone, Droneport, Flanders Technology & Innovation en twee eigen dochterondernemingen: Airport Intelligence en Aviato Academy.

Het doel van de samenwerking tussen Hubs4Growth en Brussels Airport is de concurrentiepositie van Vlaamse startups en scaleups te versterken en toekomstbestendige innovatie te bevorderen.

Naast voordelen als een groter netwerk en meer beschikbare expertise, levert Hubs4Growth op Vlaams niveau ondersteuning via verschillende projecten.

“Pitch your seat” is het eerste  concrete initiatief dat uitgerold wordt door Hubs4Growth. Dat is een programma van zes maanden waarbij 30 deelnemers kunnen rekenen op vier inhoudelijke begeleidingssessies, met een focus op de product-market fit.

Naast de groepssessies worden de startups ook individueel opgevolgd. Ze krijgen bovendien zes maanden een vaste stek bij één van de zes hubs.

Startups die willen deelnemen kunnen zich tot 15 september kandidaat stellen via www.Hubs4growth.eu.