Pilots4U lanceert open co-creatie-oproepen

'Pilots4U powered by COPILOT' nodigt innovatoren in de bio-economie en pilot- en demo-infrastructuren uit om samen de volgende database & platform van Europese open-toegang pilot- en demo-infrastructuren voor de bio-economie te creëren.

Trefwoorden: #bio-based, #call, #co-creatie, #oproep, #programma

Lees verder

Nieuws

( Foto: screen YouTube - COPILOT )

ENGINEERINGNET.BE - COPILOT, een Circular Bio-based Europe Joint Undertaking CSA project gecoördineerd door de Bio Base Europe Pilot Plant, heeft twee Open Oproepen geopend met als doel de leden te selecteren voor twee co-creatiegroepen voor het platform en zijn activiteiten.

De 25 geselecteerde organisaties zullen elk 6.000 euro ontvangen voor hun inspanningen in het co-creëren van dit toekomstbestendig platform, alsook de programma's en het businessmodel.

Daarvoor moeten ze o.a. bijwonen van co-creatieworkshops, het testen van de bètaversie van het nieuwe platform en het bijbehorende bedrijfsmodel, het vormgeven, organiseren.

Daarnaast ook het bijwonen van activiteiten die verband houden met de programma's “Scale-up & Growth” en “Exchange & Connect” die het project aanbiedt met als doel de COPILOT-stakeholdersgemeenschappen te trainen, te voeden en te laten groeien en zo de groei van de Europese bio-economie te stimuleren.

Klik hier voor alle informatie over de inschrijvingsprocedure.