1.303 digital innovators bezochten 9de editie van Abiss

Begin oktober bracht Abiss het kruim van de industriële beslissingsnemers samen voor een succesvolle 9e editie van de jaarlijkse summit & netwerkbeurs combinatie, met een duidelijke groei in bezoekers ter plaatse (+14%).

Trefwoorden: #Abiss, #digitalisering, #innovatie, #netwerken

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Deze editie bewees wederom het belang van snel adapterende digitalisering en connectiviteit in de industrie, waarbij veel aandacht uitging naar innovaties rondom cybersecurity for OT en Industrial AI.

De bezoekers konden dit jaar deelnemen aan 14 Expert Classes, die intensief werden bijgewoond. Ook naast de ‘learn hubs’ heerste er een gemoedelijke en gezellige netwerksfeer.

Op de beursvloer presenteerden maar liefst 92 technologiepartners een groot aantal demo's, waarbij bezoekers uit de OT- en IT-teams van verschillende industriële sectoren kennismaakten met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen.

De verscheidenheid aan technologieën en toepassingen, alsook het niveau van deze innovaties onderstreepte de rol van Abiss als hét netwerkplatform bij uitstek voor industriële digitale innovatie.