• 31/07/2012
  • |     BB

Ziekenhuis Delft gegund aan Hurks en Kuijpers

Opdracht van 110 miljoen euro voor bouwcombinatie van Hurks van der linden en Kuijpers Centrale Projecten.

Trefwoorden: #Hurks van der linden, #Kuijpers Centrale Projecten, #medisch centrum, #Ziekenhuis Delft

Lees verder

b2b

( Foto: Reinier de Graaf vof )

ENGINEERINGNET.NL –- De bouwcombinatie Reinier de Graaf vof, bestaande uit Hurks van der linden en Kuijpers Centrale Projecten, heeft officieel opdracht gekregen voor de nieuwbouw van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft.

De betrokken partijen tekenden hiervoor de aannemingsovereenkomst. De opdracht heeft een waarde van ruim 110 miljoen euro.

Het nieuwe moderne medisch centrum telt ruim 56.500 m² en wordt gebouwd op de bestaande locatie aan de Reinier de Graafweg. In het najaar van 2012 zal de bouw starten. Oplevering is gepland in maart 2015.

Hurks van der linden en Kuijpers hebben samen meer projecten lopen. Zo is de bouwcombinatie op dit moment verantwoordelijk voor de nieuwbouw van ziekenhuis Bernhoven in Uden en werkten zij eerder samen aan de nieuwbouw van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht.

FOTO
Boven: Gerrit Littel (lid Raad van Bestuur Reinier de Graaf), Pauline Bieringa (directeur Public Finance BNG Bank), Marco Hofland (bestuursvoorzitter Rabobank Zuid-Holland Midden), Claus Verbrugge (regiodirecteur Instellingen ING)
Onder: Jaap van den Heuvel: (voorzitter Raad van Bestuur Reinier de Graaf), Rob Wouda (directeur Hurks van der Linden), William Swinkels (directeur Kuijpers Centrale Projecten)

ACHTERGROND
Hurks van der linden is onderdeel van Hurks groep in Eindhoven. Met een omzet van 370 miljoen euro en ruim 800 medewerkers mag Hurks groep zich rekenen tot de 15 grootste bouwondernemingen van Nederland.
Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met 800 medewerkers en een omzet van 160 miljoen euro.