• 28/08/2014

Seminar slimme fabrieken in Beveren - uitnodiging

Gedurende dit event leert u hoe gegevens in industriële automatiseringssystemen inzichtelijk te maken en deze naadloos te integreren in bestaande ICT systemen.

Trefwoorden: #CimPro, #industriële automatiseringssystemen, #slimme fabrieken

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Industriële bedrijven staan voor grote uitdagingen om duurzaam te kunnen ondernemen, hoge loonkosten te vermijden en energieverbruik te reduceren.

De transitie naar de ‘Slimme Fabriek’ is essentieel om continuïteit te waarborgen. Automatiseringsbedrijf CimPro organiseert een leerrijk seminar waar u technische kennis in een ochtend flink bijgespijkerd wordt.

Gedurende dit event leert u hoe gegevens in industriële automatiseringssystemen inzichtelijk maken en deze naadloos te integreren in bestaande ICT systemen. Tijdens dit technisch seminar maakt u uitvoering kennis met de nieuwste innovaties gebaseerd op internet technologie en slimme sensoren.

Dit seminar is geschikt voor technisch verantwoordelijken van systeem integratoren en eindgebruikers, zoals hoofd engineering, hoofd technische dienst , hoofd software ontwikkeling en projectleiders.

Het seminar gaat door op 9 oktober in Beveren. Het event start om 09:00 u en eindigt omstreeks 12:00 u met een lunch. Deelname is gratis, maar het aantal inschrijvingen is beperkt.


Meer info en inschrijvingen:
www.cimpro.com/events

Over CimPro
CimPro BV is leverancier van open besturingssystemen. Het gaat hierbij om systemen die bestaan uit goed integreerbare standaardproducten, gebaseerd op industriële standaarden.

Een toenemend aantal leveranciers van industriële besturingssystemen conformeert zich aan deze standaarden. Hierdoor zijn steeds meer producten van verschillende fabrikanten onderling uitwisselbaar.

CimPro BV levert hard- en software, consultancy, opleidingen, technische ondersteuning en after sales. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven waaronder AKZONobel, Apollo Vredestein en Mars Nederland.


Voor meer informatie
CimPro, Marcel Laes
Europark Oost 34 - B-9100 Sint-Niklaas
T.: 03/765 09 53 - cimpro@cimpro.com - www.cimpro.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
CimPro


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.