Outscale behaalt ISO security certificering voor cloudplatform

Dassault Systèmes en Outscale hebben bekend gemaakt dat de Outscale Cloud door de BSI Group werd gecertificeerd voor ISO/IEC 27001:2013.

Trefwoorden: #3Dexperience-platform, #BSI Group, #cloudplatform, #Dassault Systèmes, #Outscale

Lees verder

Nieuws

( Foto: Dassault Systèmes )

ENGINEERINGNET.BE - Dassault Systèmes is een initiële investeerder in Outscale en gebruikt de services van het bedrijf voor haar cloudgebaseerde oplossingenportfolio

De ontvangen certificering voor information security management systems compliancy geeft aan dat er een cloudplatform geleverd wordt dat voldoet aan de hoogste eisen voor informatiebeveiliging.

Deze cloud-architectuur gaat veel verder dan alleen de dataopslag en de computercapaciteit die andere platformen bieden. Het is ontworpen voor industrieel gebruik met aanpasbare functies, waardoor maatwerk mogelijk is.

Als onderdeel van haar aanbod, worden ook kritische interactieve applicaties geleverd voor simulatie en visualisatie van complexe elementen en datamanagement, waarbij de beveiliging en traceerbaarheid continu worden gewaarborgd. Van de initiële invoer tot aan de opslag en het operationele gebruik. Het platform houdt ook rekening met de beveiligingsvereisten en regelgeving voor lokale industriële processen.

Dankzij de dynamische capaciteitsallocatie van Outscale kan Dassault Systèmes het 3Dexperience-platform 24/7 met de hoogste beschikbaarheidsgarantie wereldwijd aanbieden.


Over Outscale
Het bedrijf startte in 2010 in Frankrijk en werd ontwikkeld door R&D-engineers volgens een globaal-lokaal concept. Het bedrijf heeft al ruim achthonderd klanten in Frankrijk en de Verenigde Staten en blijft haar werkzaamheden wereldwijd uitbreiden.