Jean-Paul Leenknegt wordt directeur Techniek Koepel Zeeland

De Techniek Koepel Zeeland, een samenwerking tussen stichting Bio Base Europe Training Center, Bio Base Europe Coöperatie en Huis van de Techniek, heeft een directeur aangesteld.

Trefwoorden: #Bio Base Europe Coöperatie, #Huis van de Techniek, #stichting Bio Base Europe Training Center, #techniek koepel Zeeland

Lees verder

Nieuws

( Foto: Bio Base Europe Training Center )

ENGINEERINGNET.NL - Jean-Paul Leenknegt was binnen de provincie Zeeland eerder in verschillende functies in het speelveld van techniek en arbeidsmarkt werkzaam. Dit onder andere voor de Koninklijke Schelde Groep en de Vebego-bedrijven Tènce! en Assist.

Het doel van de Techniek Koepel Zeeland is een gezonde exploitatie en bundeling van de activiteiten rondom techniekstimulering, onder andere via promotie en opleidingen binnen de Provincie Zeeland.

Voor alle onderdelen geldt dat meer bedrijven en andere instellingen betrokken dienen te worden voor deelname aan (financiering van) de activiteiten. Voor de zuil Bio Base Europe Training Center is het bovendien van belang om de deelname van Nederlandse en Vlaamse jongeren sterk te vergroten.

Jean-Paul Leenknegt is zowel directeur van de Techniek Koepel Zeeland, als van de twee zuilen het Training Center en de Coöperatie. In verband met het Huis van de Techniek, werkt hij nauw samen met mede directeur Dick Schipper, die momenteel directeur is van het Technocentrum Zeeland.

De nieuwe directeur voor de Techniek Koepel Zeeland is verantwoordelijk voor het realiseren van de operationele activiteiten van het Training Center en de Coöperatie én voor de strategie, samenhang, synergie van/tussen de drie zuilen en hun gezamenlijke ambitie.

Vanaf de start zal de focus liggen op het opstellen van een gezamenlijke ambitie voor de Techniek Koepel Zeeland, het realiseren van het Huis van de Techniek en het schrijven van een businessplan voor het Bio Base Europe Training Center.