Inventive Designers krijgt 2 ICT-bekenden in adviesraad

Pieter Casneuf, CEO Adam Software, en Omar Mohout, adviseur bij het technologische onderzoekscentrum Sirris en succesvol ex-ondernemer, treden toe tot de adviesraad van Inventive Designers.

Trefwoorden: #Adam Software, #ICT, #Inventive Designers, #Omar Mohout, #onderzoekscentrum Sirris, #Pieter Casneuf

Lees verder

personalia

( Foto: Inventive Designers )

ENGINEERINGNET.BE - Inventive Designers is een internationaal actief Antwerps bedrijf dat software maakt waarmee ondernemingen en overheden via verschillende kanalen kunnen communiceren met klanten en burgers.

Pieter Casneuf en Omar Mohout zullen Joke Dehond en Klaas Bals (CEO’s) met hun expertise en ervaring helpen om verder te groeien.

Voor hij de stap naar Adam Software zette, was Pieter Casneuf businessunitmanager voor vloerbedekking bij Domo Group. Later werd hij een van de bezielers en CEO van AdValvas Group.

Omar Mohout heeft ervaring met het opzetten van adviesraden voor snelgroeiende firma’s. Hij stelde er al ruim tien samen. Joke Dehond en Klaas Bals vroegen hem om voor hun onderneming een adviesraad uit te bouwen en er deel van uit te maken. Hij is ook lid van de adviesraden van andere softwarebedrijven.

Vorige maand nog maakte de firma uit Hoboken bekend dat Drupal-bedenker Dries Buytaert vanaf dit jaar deel uitmaakt van de raad van bestuur van Inventive Designers.


Op de foto: Pieter Casneuf (l) en Omar Mohout (r)