Nekkerhal wordt Nekkerhal - Brussels North Mechelen

Artexis wil de Nekkerhal en Mechelen als bestemming internationaal gaan positioneren. Hierdoor drong zich een naamswijziging op. De nieuwe naam werd op het stadhuis van Mechelen voorgesteld.

Trefwoorden: #Artexis, #Artexis easyFairs, #easyFairs, #evenementen, #naamswijziging, #Nekkerhal, #Nekkerhal - Brussels North Mechelen, #organisator, #tentoonstellingsruimte, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Artexis easyFairs © Mark Devos )

ENGINEERINGNET.BE - Artexis verworf de consessie van de Nekkerhal in juni vorig jaar van de stad Mechelen.

Sindsdien werden al tal van nieuwe evenementen naar Mechelen gehaald.

Dirk Van Roy, CEO van Artexis Easyfairs Benelux: "Mechelen zit duidelijk in de lift en is als historische stad een uitstekende bestemming voor events."

"De vlotte bereikbaarheid, de parkeermogelijkheden direct aan de hal en een goede mobiliteit in het algemeen zijn absolute troeven voor de event business. Die willen we ten volle uitspelen en zo ook internationale business events naar Mechelen halen."

Om de Nekkerhal en Mechelen als bestemming internationaal te positioneren, werd de naam gewijzigd in Nekkerhal - Brussels North Mechelen.

Artexis Easyfairs is duidelijk van plan om nieuwe business naar Mechelen te halen en is bereid hiervoor de nodige investeringen te doen.

Ook de Stad Mechelen doet een duit in het zakje. De plannen voor het inrichten van een ‘Blackbox’ (een sfeervolle kant-en-klaar ingerichte event ruimte) in de hal zijn concreet.

De bouw ervan gebeurt deze zomer zodat ze vanaf september in gebruik kan genomen worden.

Dit initiatief biedt perspectieven voor het aantrekken van nieuwe events zoals product shows, personeelsfeesten, eindejaarsevents enz… naar Mechelen.