Online adverteren

Engineeringnet is het belangrijkste online informatieplatform voor leidinggevende ingenieurs, bedrijfsleiders en inkopers in de Belgische industriële bedrijven. Het bestaat uit twee delen:

  • De nieuwssite engineeringnet.be, in een Nederlandstalige versie (Franstalige versie in ontwikkeling; verwacht in de loop van 2021), brengt dagelijks nieuwsberichten uit de brede industriële, wetenschappelijke en technologische wereld.
  • Een volledige eventagenda, een permanent aanbod aan ingenieursvacatures en de nieuwste producten vervolledigen dit nieuwsaanbod. Wordt elke maand door meer dan 25.000 unieke bezoekers bezocht, waarvan 6.500 minimaal drie maal per week.
  • De digitale nieuwsbrief Engineering Netkrant wordt twee maal per week, op woensdag en op vrijdag, in het Nederlands (vanaf januari 2021 ook in het Frans) verstuurd naar meer dan 7.800 e-mailadressen van geregistreerde digitale abonnees.

Belangrijk: de Engineering Netkrant wordt enkel verstuurd naar lezers die zich geregistreerd hebben en aldus de ontvangst ervan aangevraagd hebben. Een garantie op een geïnteresseerde doelgroep. Engineering Netkrant brengt een update van het nieuws dat online is verschenen op engineeringnet.be. Deze nieuwsberichten worden ook op Linkedin gepost, wat voor extra exposure zorgt.

De website en de netkrant zijn zowel op PC, tablet als mobiel te lezen. Alle berichten delen we ook op Linkedin. Het platform is Google News Provider en er zijn samenwerkingsakkoorden met de voornaamste beroeps- en ingenieursverenigingen, federaties en beursorganisatoren.

Adverteren op de website

Elk format wordt exclusief geboekt voor de periode en wordt gelinkt naar uw eigen website.

Formaat Afmeting (B x H in pixels)
Skyscraper links (enkel desktop) 160 x 600
Top Banner (desktop + tablet + mobile) 728 x 90 + 320 x 100
Sub Banner (desktop + tablet + mobile) 728 x 90 + 320 x 100
Rectangle (desktop + tablet + mobile) 300 x 250 + 300 x 50
Rubriek Banner (desktop + tablet) 728 x 90 + 320 x 100
Partner Button (*) 206 x 80

(*) Aan de partner button is op onze site een voorstelling van uw bedrijf (een company profile) verbonden. De partner button wordt ook in elke editie van de Engineering Netkrant vermeld.

print

Adverteer ook in print
en verruim jouw doelpubliek!

adverteren voor print