Adverteren voor print

TECHNOLOGISCH MAGAZINE VOOR DE MAAK- EN PROCESINDUSTRIE

Engineeringnet Magazine is het enige Belgische tijdschrift dat de volledige industrieel-wetenschappelijk-technologische markt bereikt: de maakindustrie, de (petro)chemische, de farmaceutische, de voedingsnijverheid, (semi) openbare werkplaatsen en overige sectoren. Engineeringnet Magazine is ook de officiële spreekbuis van ORI, de organisatie van advies- en ingenieursbureaus in België.

Het blad bereikt 25.500 technische leidinggevenden, bedrijfsleiders, inkopers, ingenieurs en hun belangrijkste directe medewerkers. Zij ontvangen Engineeringnet Magazine nadat ze zich geregistreerd hebben en hun leidinggevende technische functie verantwoord hebben. Engineeringnet Magazine boeit zijn lezers ook online met de website engineeringnet.be, nieuwsberichten op Linkedin en de digitale nieuwsbrief Engineering Netkrant die twee maal per week, op woensdag en vrijdag, verschijnt.

Oplage

8.500 ex. per post verstuurd op naam van de aanvrager (6.000 ex. Nederlandstalig – 2.500 ex. Franstalig).

Redactie

Onze redactie legt het accent op innovatie door onderzoek en ontwikkeling, engineering, automatisering, industrieel design, robotica, productietechnieken, machinebouw, communicatie, IIoT en Industrie 4.0. In ieder nummer komen in de rubriek Vacatech diverse aspecten van het HR-beleid aan bod. Korte berichten en informatie over nieuwe producten maken dit redactioneel aanbod compleet.

Verschijningsdata

Engineeringnet Magazine verschijnt vier maal per jaar en bevat telkens een veelheid aan onderwerpen, geïnspireerd op de actualiteit en de technologische noviteiten die voorgesteld worden.

online

Adverteer ook online
en verruim jouw doelpubliek!

online adverteren